Loading...

Universet for vredeshealing!

Dette univers er skabt til dig, som oplever uafbalanceret vrede i dit liv og er klar til at hjælpe dig selv eller andre med at forstå vreden og møde den som den superkraft, den faktisk er!

Uafbalanceret vrede kan enten være undertrykt eller overtrykt vrede. Dette univers indeholder SÅ mange fantastiske værktøjer til at forstå og forløse vrede, så den kommer frem i sin balancerede, konstruktive form, for her lærer man nemlig også at sætte sunde grænser for sig selv og andre. Temaer som grænsesætning og selvværd bliver også berørt i dette univers (for det hænger nemlig nøje sammen med vrede). 

I dette univers lærer man, hvor vreden stammer fra, hvordan man forløser den og får smidt den store, grimme jernhammer med dårlig samvittighed overfor sig selv og andre væk! 

Hvis du investerer i dette magiske univers får du helt konkret: 

♡ Et to-timers wibinar (“Forstå din (og andres) vrede - Sæt sunde grænser”) med et holistisk syn på, hvad vrede er, hvordan det sætter sig i vores kroppe, hvordan det hænger sammen med selvværd og grænsesætning samt et alternativt og spirituelt perspektiv på vores følelser og måden at være i verden på.

♡ En vredehealingsmeditation, som både kan bruges til børn og voksne, som er udarbejdet med så stor kærlighed til at føre vreden og dig sammen i hjerterne og heale ubalancer og følelsen af at have en forkert følelse, når man er vred.

♡ Fantastisk videomateriale med grundig gennemgang af EFT-teknikker til at forløse vrede (eller alle andre “negative” følelser for den sags skyld) til både børn og voksne (EFT-eventyr til børn) samt vejledning til intuitiv tapping.

♡ Vidunderligt videomateriale med grundig gennemgang af, hvad meridianbaner, de 5 faser og organuret har med vores kroppe, sind og følelser at gøre, og hvordan vrede kan forståes i den sammenhæng.

♡ Fantastiske akupressurpunkter til hele kroppen til udprint, som styrker din grænsesætning og afbalancerer din vrede i kroppen samt giver dig ro og velvære. 

♡ Et eksklusivt interview med mig til Avalon Khaans uddannelse “Love Leader” omhandlende kærlig grænsesætning og vrede. 

Det siger folk, som har købt det:

“Jeg fik selv rigtig mange redskaber, forståelser og ord på en allerede eksisterende rejse med vrede og sorg. Jeg vil gense det med min mand en dag, da du også satte ord på børn og vrede, da vi har oplevet at løbe panden mod en mur, da vi har tolket vreden forskelligt. Med disse redskaber kan vi forhåbentlig finde en ny midte. Alle pengene værd!”

“Det var simpelthen så fantastisk! Jeg fik en masse som jeg kan bruge personligt og i mit arbejdet med børn.”

Tusinde tak for et meget lærerigt og øjenåbnende webinar! En fed indgangsvinkel med, at du også har det holistiske og spirituelle syn på hele emnet. Så er det mit hjerte kan tage det ind og forstå det. Tak <3”

“Jeg ved sket ikke, hvad jeg skal sige. Jeg nåede at se/høre de første 30 min inden aftensmaden, og du er intet mindre en FANTASTISK! Bare den første halve time - Karen for fanden altså!”

“Puha - jeg er helt blæst bagover af følelser. Wauw en rejse. Jeg har været hele følelsesregistret igennem. Tak! Der skal virkelig arbejdes med et autentisk ja og nej.”

“TAK for den dejligste workshop! Du healer SÅ meget med dine smukke ord, dit lys og dine synspunkter”

“Det var fantastisk at være i dit selskab online i to timer! Tiden fløj afsted og var så par på mere. Hvor kunne jeg se mig selv i det, du talte om, og jeg håber, at bevidstheden om det vil guide mig nemmere sammen med vreden næste gang, den opstår”

“Mens jeg sad og nød din teori og person, fik jeg styrken og forståelsen til at afslutte en relation, som ikke nærede mig”

“Karen for fanden - græder” Har ikke set mere end 60 min af webinaret, men jeg er blæst bagover af din viden og måde at formidle!”

“Efter dit webinar er jeg blevet klogere på min egen vrede, og kan nu forstå, at det er okay, at jeg føler, som jeg gør, hvis jeg er vred, og at det er okay, at jeg siger nej tak. Så TAK for det samt læringen om andres vrede.”

“Min fantastiske mor har gigt og kroniske smerter - dit webinar har givet mig forståelsen for, at vreden er udtryk for en sorg, fordi hun hele tiden har ondt. Tak for at jeg nu forstår min mors vrede bedre og har fået redskaber til at hjælpe hende.”

“”Det har været enormt brugbart herhjemme både på mig selv, men også ift. Mit arbejde. Du har en vildt skøn energi og synes du når rigtig meget på 2 timer (der bare flyver).”

“I bilen den anden dag hørte jeg med på dit optur af et webinar! Det synes jeg hele verden burde høre! Jeg er helt vild med, hvad der kommer ud af din hjertestemme!”

“Først og fremmest tak. Hvor er blev jeg klogere både på egen vrede og på andres vrede. Elsker den med hønserøvs-veninden.
Og humor virker, det vidste jeg godt, men nu får den fuld gas fremadrettet!
Det lyder muligvis underligt men for mig var det en stor indsigt at vrede stammer fra sorg. Det giver SÅ meget mening ift all den vrede og frustration jeg har oplevet i mig selv og mine medmennesker gennem livet. (Og tænk det har jeg sku aldrig vist før, eller forstået.)”