Loading...

Meditationer

Her finder du alle Hjertekompassets meditationer.

 

Jeg ønsker dig en fantastisk healing og forståelse af din vrede/angst.

Du gør det vanvittig godt ♡

Køb en meditation til 75 kr. eller køb dem begge to til 99 kr.

 

Køb din meditation for angsthealing her til 75 kr.

Denne vredehealingsmeditation er til dig, der har brug for at blive bedre venner med din vrede eller blive mindet om, hvilken superkraft den i virkeligheden er. Meditationen vil tage dig hen til et dejligt sted, hvor du er tryg. Den vil skabe kontakt til din vrede i kroppen og transformere den til noget venligt, trygt og rart i stedet for at være en ubehagelig følelse, som bor i en uafbalanceret tilstand i din krop. 

Den kan både bruges til børn og voksne og virker særdeles beroligende på krop og sjæl ♡

Af hjertet - god fornøjelse og god healing af din vrede, og husk: Du er den eneste i verden af dig. Verden har brug for dig!

 

Køb meditationen for vredeshealing her til 75 kr. 

Denne angsthealingsmeditation er til dig, der har følelsen af stor frygt eller angst ind på livet. Meditationen vil give dig ro I kroppen og hovedet og kan både bruges før, under og efter et angstanfald. Den er også virkelig god til at træne, hvordan følelsen af angst kan “skrues ned” i hverdagen. 

Der er teknikker fra EFT (emotional freedom technique) samt selvværdsboostende, beroligende ord og sætninger, som arbejder med din underbevidsthed og samtidig beroliger dit centralnervesystem, som altid er på overarbejde, når du har angst ind på livet. 

Af hjertet god healing af angsten. Og husk: Du er bomstærk! Du står op hver dag. Du er så vigtig. Du er ♡

 

Køb begge meditationer til 99 kr. - spar 51 kr.

Læs mere om begge meditationer herover ♡